Decidim.cat denuncia l’'excés de zel' de l’Estat Espanyol


Decidim.cat denuncia l’'excés de zel' de l’Estat davant els requeriments efectuats als ajuntaments que han aprovat mocions a favor de les consultes
Davant els requeriments que l’Estat espanyol ha realitzat a diversos ajuntaments que han aprovat mocions a favor de les consultes populars sobre la independència de Catalunya, el moviment d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidoresDecidim.cat denuncia un ‘excés de zel’ per part de l’Estat i assegura que els acords de ple adoptats s’adapten ‘estrictament a la legalitat’.  
Decidim.cat insta l’Estat espanyol a vetllar per altres prioritats municipals com, per exemple, la millora del finançament dels ens locals. No té sentit que l’Estat no abordi problemàtiques de primera necessitat en l’àmbit local com la delicada situació de les hisendes municipals i en canvi s’apressi a coaccionar els acords democràtics que els ajuntaments adopten a les sessions plenàries.
En aquest context, Decidim.cat exhorta a tots els ens locals a aprovar mocions a favor de les consultes sobre la independència de Catalunya i a obviar qualsevol intent de posar la por al cos per part dels aparells de l’Estat. Actualment, més de 80  ens locals ja han aprovat la moció.




1 comentari:

  1. ÀNIMS, NINGÚ HA DIT QUE EL CAMÍ FOS FÀCIL.

    "BON VIATGE PELS GUERRERS, QUE A SON POBLE SON FIDELS"
    LLUIS LLACH, "VIATGE A ITACA"


    PAU BOSSA I FAMILIA

    ResponElimina