EL GRUP DEL FACEBOOK DE TIANA DECIDEIX SUPERA JA ELS 100 MEMBRESMés de cent persones ja s'han fet membres del grup de TIANA decideix del facebook. Aquest és un dels mitjans de comunicació que la comissió TIANA decideix a engegat per tal de difondre l'organització a Tiana d'una consulta popular sobre la independència.. El grup  permet també la coordinació dels seus membres en les iniciatives i activitats de la comissió.


A banda del facebook  TIANA decideix també te un blog (http://tianadecideix.blogspot.com) en el qual s'hi pengen periòdicament les novetats que fan referencia a l'organització d'aquesta consulta, que es farà el 13 de desembre com en moltes altres localitats catalanes.


TIANA decideix és la comissió ciutadana organitzadora de la consulta sobre la independència a Tiana. Va constituir-se el 24 de setembre i compta amb el suport de la majoria del ple municipal del municipi, que el proper 3 de novembre aprovarà la moció de recolzament a la consulta.nota de premsa enviada a Radio Tiana el 18 d'octubre de 2009


mòbil - 615 765 873
Web: http://tianadecideix.blogspot.com
Web 2.0 http://www.facebook.com/group.php?gid=161526058407

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada