Sergi López: ´Les consultes no han d’interpretar-se com una acció de ràbia contra els espanyols´


L’actor vilanoví Sergi López s’ha tornat a pronunciar a favor de les consultes, i ha defensat que les autoritzin els ajuntaments per demostrar que l’independentisme ´no és un moviment de quatre violents, ni quatre hippies, ni quatre que fan pintades o llencen estelades contra els Mossos d’Esquadra´. Segons López, les consultes ´ens permetran desacomplexar-nos i assumir que som una nació capaç de decidir què volem ser, sense fer mal a ningú, sense ser violents, ni terroristes, ni posar bombes, ni tant sols oposant-nos a ningú´. ´Les consultes no han d’interpretar-se com una acció de ràbia contra els espanyols´ ha sentenciat l’actor, que es declara favorable a l'autodeterminació dels pobles i desitja que siguem independents ´com a entitat nacional que som´.

3 comentaris:

  1. Les consultes no han d’interpretar-se com una acció de ràbia contra els espanyols´


    No siguis innocent, Sergi. Si fos així, llavors ningú hauría d' anar a votar a favor, és una consulta clarament contra Espanya. El sectarisme dels nacionalistes catalans és igual al dels nacionalistes espanyols. Extrems oposats però al cap i a la fí, semblants.

    Per suposat, tot i que és inconstitucional, em sembla bé la consulta. D' aquesta manera acabarem amb els deliris dels nacionalistes e independentistes per fer front a la realitat del carrer i no la realitat autoimposada i manipulada des de les insitucions.

    Com a ciutadà de Tiana amb 2a residència des de fa dues generacions, votaré NO A LA INDEPENDÈNCIA.

    ResponElimina
  2. resposta al missatge anterior:

    D'això es tracta de que la gent vagi a votar, que sigui el poble i no les institucions (segons tu autoimposada) les que decideixin, per que et recordo que els partits politics en queden al marge de la consulta.

    I si el sectarisme dels nacionalistes catalans es igual al dels nacionalistes espanyols (segons tu) es extrany que votis NO, el més llogic es que votesis en BLANC. em sembla que se't veu el llautó i un cert tuf espanyolista.

    JO VOTARÉ SI A LA INDEPENDÈNCIA.

    Necessitem més gent com en Sergi López, gràcies per donar la cara!

    ResponElimina
  3. Al missatge anterior,

    El sectarisme és el mateix, passa que tú ets de la "ceba" que només veus les coses d'un color i res més. Em sento igual d'orgullós de ser català i espanyol. Si tu ho confons amb ser espanyolista, llavors el rentat de cervell que t'has deixat fer és molt greu. N' estic més que fart que a casa meva em facin sentir com un català de segona els propis catalans, ja sigui des de peu de carrer, com als mitjans, com des de les institucions. Prou d' intervencionisme des de les auto-anomenades "forçes d'esquerres" a les vides privades.

    Llògic? A veure, si no vull la independència, llavors votaré NO a la independència. Si tu això ho ( mal ) interpretes com a "tuf espanyolista" no és el meu problema. Passa sovint amb postures sectaries: tot és blanc o negre, no hi ha terme mig. Jo penso per a mi mateix i no em deixo ensabonar pel feixisme català. El veritable tuf ve dels catalans, on Catalunya cada cop s'assembla més a les Vascongades, on la gent té por a parlar de política i dir el que veritablement pensa, sobre tot si no comparteixes els ideals feixistes-nacionalistes-independentistes.

    Repassat la historia contemporanea ... no només "la nostra" que per cert, és absolutament i interessadament manipulada al gust del feixistes catalans. Repassat la historia dels nacionalismes.

    Llegeix, tingues criteri propi i viatja, s'aprén molt ;)

    ResponElimina