Més de 600 persones participen a la festa per la Consulta sobre la Independència de Catalunya a Tiana


.

Més de 600 persones i 1.300 euros de benefici és el positiu balanç de la festa popular organitzada per Tiana Decideix, la comissió que farà la consulta popular sobre la independència de Catalunya el proper 13 de desembre.  


La principal activitat de la festa, muntada al parc on hi havia l'antic camp de futbol de la població, al centre de la vila, i conegut popularment com el Parc dels Teletubbies, va ser una botifarrada en què més de 260 persones van comprar els tiquets per menjar-hi.  


La festa, que va durar de les onze del matí a les sis del vespre, va comptar amb un inflable per la canalla, totalment gratuït, i amb el concert de tres grups musicals: els Narcís Perich i la caravana de la bona sort, de folk actual, Els Trinis, de rumba mestissa i els Fabulosos Freak Brothers, que van versionar un gran repertori de cançons catalanes i internacionals (les van freakiditzar,com els hi agrada dir). També es van treure els gegants de Tiana. Hi va haver servei de bar i es van vendre pastissos casolans.  


Al final del dia la comissió va comptar un benefici de 1.300 euros. Aquests diners “serviran per a continuar la campanya, comprar cartells i pancartes, fer una nova bustiada i, sobretot, muntar una nova festa pel dia 13 de desembre, dia del referèndum”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada