Tiana Decideix demana als grups municipals que el 6 d’octubre aprovin una moció de suport a la consulta sobre la independència a Tiana el 13 de desembre

-
El divendres 2 d’octubre, TIANA DECIDEIX va enviar una carta als caps del grups municipals de Tiana (PSC, CiU, GpP, ERC) demanant-los que durant el ple del 6 d’octubre aprovessin una moció de suport a la consulta sobre la independència a Tiana el proper 13 de desembre.


El text de la carta enviada és el següent:


Benvolgut Sr.,
L’objectiu d’aquesta carta és demanar-vos que, d’acord amb la moció aprovada pel ple municipal del dia 8 de setembre, el vostre grup municipal presenti una moció en tràmit d’urgència al proper ple municipal del dia 6 per tal de:
Donar suport a la Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta sobre la Independència - TIANA DECIDEIX per tirar endavant les seves iniciatives i objectius que sorgeixen des de ciutadans i entitats cíviques locals per a la celebració d’una consulta sobre la independència de Catalunya el proper dia 13 de desembre, o en la data primera que acordin els alcaldes adherits a la plataforma decidim.cat (www.decidim.cat) el proper dia 3 d’octubre a Caldes de Montbui.
En tractar-se una iniciativa de país, agrairíem la coordinació amb la resta de grups de l’Ajuntament amb l’objectiu que la iniciativa sigui el màxim d’unitària possible.
La Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta sobre la Independència - TIANA DECIDEIX es va constituir el passat dia 24 de setembre del 2009, a Tiana, al Casal de Tiana, Avinguda Isaac Albéniz no. 8.
La comissió es compromet a :
• Treballar a favor del dret del poble català a decidir lliurament el seu futur, obrint un procés de diàleg.
• Obrir un diàleg amb les entitats, associacions i ciutadans de Tiana per tal que aquests voluntàriament es puguin adherir i esdevenir membres de la Comissió.
• Conscienciar, impulsar i promoure en el poble de Tiana el procés d’una consulta democràtica sobre la independència de Catalunya, amb el text següent:
“ESTÀ D’ACORD QUE CATALUNYA ESDEVINGUI UN ESTAT DE DRET, INDEPENDENT, DEMOCRÀTIC I SOCIAL, INTEGRAT EN LA UNIÓ EUROPEA?”
Aquesta mateixa carta l’adrecem a tots els grups municipals de Tiana.
Us agraïm la vostra atenció i restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment que us pugui caldre.
Ben cordialment,
Tiana, a 1 d’Octubre de 2009







2 comentaris:

  1. Benvolguts Srs.:

    Amb resposta el vostre escrit del passat dia 2, voldríem puntualitzar el següent:
    ERC ja va presentar la moció aprovada en el ple del 8/9 que es pràcticament igual a la que vostès demanen que presentem. Ens diuen també que el mateix dia va ser presentada al registre d'entrada de l'Ajuntament, per tant creiem que es l'equip de govern qui té l'obligació de portar-ho al ple i si així o fa, evidentment i per coherència amb el nostre pensament polític i tal com varem fer el mes passat i donarem suport.

    Quedi clar que el membres de la secció local d'ERC estan disposats a col•laborar i donar suport a totes i cadascuna de les iniciatives que aquesta comissió ens proposi, però sempre des de un compromís individual i particular, es per això que en la darrera reunió del nostre grup es va acordar que les persones que tenen o en tingut responsabilitats en el govern municipal ens mantindríem en un segon pla, per no donar la imatge de que volíem "polititzar" la vostre tasca que d'altre banda no cal dir com ens plau, ja que forma part d'una pràctica d'exercici democràtic, i que la resposta afirmativa i l' aconseguir d’independència es un dels objectius dels homes i dones del nostre partit.

    No resta mes que animar-vos en la vostre proposta i posar-nos a la vostre disposició.

    Miquel Navarro i Villacampa
    President de la Secció Local d’ERC a Tiana

    ResponElimina