TIANA RECOLZA I ENCORATJA ALS PROMOTORS DE LA CONSULTA SOBIRANISTA del 13-D


.
Tiana Decideix rep el suport dels grups municipals de Gent pel Progrés, CiU i ERC, que es comprometen a aprovar una moció de suport al ple del 3 de novembre

Tiana, 7 d’octubre de 2009. L’equip de govern de l’Ajuntament de Tiana, format per Gent pel Progrés de Tiana i CiU, ha anunciat que donarà el seu suport a la consulta sobre la independència de Catalunya que es celebrarà al municipi el pròxim 13 de desembre. Dimarts a la nit, durant el torn de precs i preguntes del ple municipal, la Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta sobre la independència a Tiana (Tiana Decideix), va demanar el suport dels diferents grups municipals per organitzar la consulta.

L’equip de govern va mostrar la seva simpatia per la iniciativa i va comprometre’s a presentar una moció de suport a la iniciativa al pròxim el ple que es celebrarà el proper 3 de novembre. Gent i CiU Intentaran que sigui el màxim d’unitària possible perquè sigui aprovada per àmplia majoria. El grup d’Esquerra Republicana de Catalunya va donar el seu suport incondicional a la proposta, mentre que el portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya va posposar el seu posicionament a l’assemblea de militants i simpatitzants del partit on es decidirà el sentit del vot.

L’alcalde de Tiana, Emili Muñoz, va anunciar tot el recolzament operatiu que legalment sigui possible per tota l’activitat de Tiana Decideix, i va encoratjar als promotors a començar una campanya mediàtica. Cal recordar que el ple del 8 de setembre va aprovar una moció presentada per Esquerra de suport a la consulta d’Arenys de Munt i a totes les consultes que es realitzin en aquesta direcció. La moció va rebre el vot favorable de Gent pel Progrés de Tiana, CiU i Esquerra.

Tiana Decideix es va constituir el passat dia 24 de setembre del 2009, amb l’objectiu de treballar a favor del dret del poble català a decidir lliurament el seu futur i promoure a Tiana una consulta democràtica sobre la independència de Catalunya.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada