Desapareix una de les tres pancartes penjades


La Comissió Tiana Decideix, que organitza una Consulta Popular sobre la Independència de Catalunya, denuncia que uns desconeguts han fet desaparèixer   una de les tres pancartes penjades a la població per informar a la ciutadania sobre la celebració d'aquest acte el proper 13 de desembre. La pancarta desapareguda és la que es va col·locar al Camí dels Francesos, una de les vies d'accés més importants de Tiana. Les pancartes les van penjar, prèvia autorització de l'Ajuntament, aquest dissabte al matí un grup de voluntaris, que també van distribuir fulletons informatius a les bústies.



Comissió Tiana Decideix



nota de premsa enviada a Radio Tiana












13 comentaris:

  1. dais mucho asco haber si os enterais de una vez cataluÑa pertenece a espaÑa que pesaos sois dios vaya por donde vaya si dices que eres catalan de discriminan por vuestra culpa que lo unico que aceis es ensuciar españa

    VIVA ESPAÑA y VIVA CATALUÑA con Ñ claro

    ResponElimina
  2. Conscienciar, impulsar i promoure a Tiana la celebració d’una consulta popular i democràtica sobre la independència de Catalunya, amb el text següent: “ESTÀ D’ACORD QUE CATALUNYA ESDEVINGUI UN ESTAT DE DRET, INDEPENDENT, DEMOCRÀTIC I SOCIAL, INTEGRAT EN LA UNIÓ EUROPEA?”

    Si solo va ha votar el 30% de la poblacion de tiana claro que sera democratico, porque la otra gente la que no quiere la independencia no va, porque encuentra que es un ridiculez ir hacer el payaso como paso en Arenys.Catalunya es de España, viva Catalunya y viva España que no estamos tan mal.

    ResponElimina
  3. En una Catalunya independent les escoles serien millors i tothom tindria dret a una bona educació.

    ResponElimina
  4. Pasamos de tener una educacion manipuladora que se inventa que existio un pais catalan. Cataluña era parte del reino de aragon y si no os gusta es lo que hay, no rebusqueis en la historia porque la moda de "catalunya independent" lo inventaron 5 payeses en Vic que decidieron ponerse chulos despues de la muerte de Franco. Ni independencia, ni manipulacion de la generalitat... Que estais contra la gente que se siente Española y a la vez Catalana.

    ResponElimina
  5. I les classes d'història serien millors.

    ResponElimina
  6. jajajjaja si, les classes d'historia també, per que la histortia dels 5 payeses de Vic chulos és del millor que he escoltat mai.

    Felicitats per la inciciativa i endavant amb la consulta!

    ResponElimina
  7. Eso es lo que soys, unos chulos por internet... pero porque no haceis manifestaciones en Madrid para que toda España sepa que cataluña sufre represiones por parte de España? Porque no teneis huevos y gracias a eso nunca sereis independientes ni a base de referendums ni estatutos... NUNCA LO SEREIS
    Asumirlo y dejaros de perder el tiempo porque morireis viendo a Cataluña en el mapa de españa.

    ResponElimina
  8. PD: Las clases de historia las e recibido en cataluña y te puedo asegurar que nunca a existido un pais catalan.

    ResponElimina
  9. I les classes de geografia serien genials...

    ResponElimina
  10. Evolució d'Espanya en 10 segons: Bona classe de geografia.

    http://img38.imageshack.us/img38/9038/imperiumfail.gif

    ResponElimina
  11. antes de que pase eso tranquilo que habra guerra civil ;) porque es anti constitucional porque vosotros haceis mucho ruido pero los españoles de cataluña no

    ResponElimina
  12. Aqui queda ben clar qui són els violents

    ResponElimina
  13. si com a mínim sabessin escriure en la seva llengua...fa mal als ulls...

    ResponElimina