La Coordinadora ha entregat una carta al President del Parlament Europeu Jerzy Buzek perquè adverteixi l’Estat espanyol que no conculqui els drets democràtics dels catalans.





Els representants de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència Anna Arqué, Uriel Bertran i Jordi Miró han entrat al registre del Parlament Europeu una carta adreçada al seu President el senyor Jerzy Buzek, per informar-lo de la Consulta sobre la Independència i per demanar-li que adverteixi l’Estat espanyol sobre la conculcació dels drets democràtics dels catalans, com ara la prohibició d’utilitzar sales municipals per portar a terme la consulta.


Després els representants de la Coordinadora han fet una roda de premsa a la seu del Parlament Europeu on han explicat les gestions fetes per tal de portar observadors internacionals el 13-D a la Consulta sobre la Independència i informar amb detall del procés.


Si ahir eren els diputats corsos i sards, Jean Guy Talamoni i Gavino Sale, els qui van confirmar que participarien com a observadors internacionals de la Consulta del 13-D. I el Sinn Féin es va compromtre a confirmar les persones que participaran a principis de la setmana que ve. Aquest matí han confirmat la seva participació el partit flamenc N-VA/EVA a través de la seva eurodiputada Frieda Bropels i Davyth Hicks de l’European Bureau Lesser Used Languages.

Els representants de la Coordinadora es reuniran aquesta tarda amb l’eurodiputada Jill Evans del Plaid Cymru gal•lès, i amb Eva-Britt Svenson eurodiputada del Swedish Left Party.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada