Discurs de cloenda del 13D del portaveu de Tiana decideix




.... Bé ja està... ja ho hem fet... Tiana ha parlat !! Els tianencs i tianenques estem aquí, fermament, amb el peus a terra! Avui hem parlat de quin país volem, la societat ha pres partit i ha pres una decisió. 
Catalunya vol ser un gran país; NO volem que ens diguin el que hem de fer, o el que hem de ser... s'ha acabat! Comença el camí. "quan surts per fer el viatge cap a Ítaca has de pregar que el camí sigui llarg, ple d'aventures i ple de coneixences... Venim del Nord, del Sud, de terra endins de mar enllà". Som la societat civil, som els catalans i ara estem aquí !! Iniciem un llarg viatge, que ens portarà a un futur triomfant. 
Recordo Francesc Macià, Lluís Companys, Pau Casals i tant altres lluitadors que han fet amb el seu treball i fins hi tot la seva vida, l'orgull de país que avui tenim.
Va ser Arenys de Munt i avui tants i tants pobles que adopten la consulta independentista com a camí cap a la llibertat. Recordo una dona de 91 anys, que avui s'ha posat a plorar quan ens ha vist, i ens ha comentat que pensava que es moriria sense veure aquest dia, la seva mà tremolava.
Recordo l'ànima de tots els lluitadors anònims que han arribat tard a aquest procés...o no han tingut l'oportunitat de veure-ho, són un vot més, que fa pujar el percentatge i fa pujar l'ànima dels qui avui hem fet aquesta feina. Els Tianencs i Tianenques rebem el testimoni, de ser partícips de la història de Catalunya. El que hem fet avui, ha sigut una aportació molt petita per una fita molt gran. Dono les gràcies de tot cor, en nom de la plataforma "Tiana Decideix" a tots els seus components per haver donat el millor d'ells mateixos durant dos mesos d'intens treball. Dono les gràcies de tot cor, al coordinador general, per la seva empenta i lucidesa. Dono les gracies de tot cor, a totes les comissions de treball per el seu rigor. Dono les gràcies de tot cor a totes les entitats adherides a Tiana Decideix i en especial, al col·lectiu les Rieres per el seu suport operatiu. Dono les gracies a Ràdio Tiana pel treball realitzat, implicació i la seva professionalitat. Voldria acabar amb un visca, però l'emoció m'enbarga.
Recordeu-ho tota la vida ! i quan en parleu, d'un 13 de desembre del dos mil nou..podreu dir...JO HI ERA.!!! 
Tianencs i Tianenques......VISCA CATALUNYA !!!


 Albert Muñoz - Portaveu Tiana Decideix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada